Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bouwplaatsen door heel Nederland. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties doelwit voor diefstal van gereedschappen en materialen.

“ALLEEN EEN CAMERA HOUDT UW BOUWPLAATS NIET VEILIG”Naast een hoge kostenpost levert dit vaak enorme vertragingen op. Onze beveiligingsdiensten op het gebied van bouwbeveiliging waarborgen de continuïteit van de bouw: wij bieden u onze unieke “geen-gezeur-garantie”.Professionele bouwbeveiliging: maximale controle


Iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging. Eén enkele camera is meestal onvoldoende preventieve beveiliging. De zichtbaar aanwezige (tijdelijke) beveiligingssystemen van Schipper Security vormen samen met onze frequente surveillances een efficiënte oplossing in de strijd tegen diefstal en vandalisme op de bouwplaats. Door camera’s met bewegingssensoren en valstrik- en detectiesystemen regelmatig te verplaatsen, een directe verbinding met onze toezichtruimte en de kortste aanrijtijden in de regio, maximaliseren wij het beveiligingsniveau op uw bouwplaats. Met behulp van de modernste technieken detecteren en lokaliseren onze getrainde medewerkers onbevoegde personen en zijn zij beslissingsbevoegd om ter plaatse adequaat in te grijpen.

Schipper Security BV Schipper Security BV

Bouwbeveiliging bij leegstand


Naast camerabewaking en controlerondes kunnen de medewerkers van Schipper Security toegangs- en procescontroles uitvoeren. Ook bij leegstand biedt bouwbeveiliging van Schipper Security bescherming voor aannemers en uitvoerders tegen risico’s als brand en diefstal. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw budget en de bouwrisico’s in iedere fase van de bouw.

Neem contact met ons op en laat u adviseren over de voor u meest geschikte beveiligingsoplossing.

Onze diensten bouwbeveiliging, objectbeveiliging en onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies verlenen wij o.a. in de gemeenten Rhenen, Ede, Bennekom, Veenendaal, Renswoude, Wageningen, Barneveld, Driebergen, Elst, Doorn, Kesteren, Scherpenzeel, Lunteren, Dodewaard, Arnhem, Culemborg, Buren, Tiel, Maurik en Geldermalsen.In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.


Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten