Buurtsurveillance

Buurtsurveillance is voor woonwijken een aanvullende vorm van beveiliging op uw alarmsysteem. Het professionele beveiligingsteam van Schipper Security verricht actieve buurtsurveillances en woonhuisbeveiliging in verschillende woonwijken in de regio. Volstrekt willekeurig, of op door u gewenste tijdstippen, zijn onze surveillanten zichtbaar aanwezig in uw buurt. Door onze preventieve aanwezigheid worden onraad en criminaliteit in een vroeg stadium gesignaleerd. Onze getrainde medewerkers weten wat zij kunnen verwachten; zij handelen proactief waar het kan en repressief als het moet.

“WIJ KENNEN UW BUURT BETER DAN UZELF”Woonhuisbeveiliging: veiligheid in uw woon- en werkomgeving


Onze surveillanten hebben toegang tot alle informatie die beschikbaar is over uw woning en buurt. Schipper Security heeft sinds 2012 een convenant met de regionale politie: dit betekent een verregaande, intensieve samenwerking en constante uitwisseling van informatie over inbraken, risicoplaatsen en daderprofielen. De afdeling Integrale Veiligheid van Schipper Security analyseert en ondersteunt hierbij in de gezamenlijke aanpak van criminaliteit in uw woon- of werkomgeving. Onze surveillanten zijn altijd op de hoogte van de laatst gerapporteerde, verdachte omstandigheden en kunnen hier adequaat op inspelen. Ook organiseren wij bewonersavonden in diverse gemeenten in de regio om u te informeren: alles ter verhoging van de veiligheid in uw woonomgeving.

Schipper Security BV Schipper Security BV

Huisoppasdiensten bij afwezigheid


Tijdens uw afwezigheid in geval van bijvoorbeeld vakantie of tijdelijk werk in het buitenland passen wij op uw woning. Schipper Security biedt meerdere vormen van “huisoppasdiensten” en woonhuisbeveiliging aan waardoor u met een gerust hart uw huis kunt achterlaten. Zo kunnen wij verscherpte terreincontroles uitvoeren en uw beveiligingsapparatuur op werking controleren tijdens surveillancerondes. Ook kunnen wij met onze postservice een stapel post op de deurmat voorkomen zodat criminelen hierdoor niet uitgenodigd worden tot het bezoeken van uw verlaten woning. Wij sturen het graag door naar uw tijdelijke adres.


Neem contact met ons op over de mogelijkheden van buurtsurveillance en woonhuisbeveiliging in uw woonwijk. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende diensten zoals alarmopvolging.


Onze dienst buurtsurveillance en onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies verlenen wij o.a. in de gemeenten Wageningen, Renswoude, Kesteren, Culemborg, Buren, Dodewaard, Arnhem, Barneveld, Driebergen, Scherpenzeel, Ede, Veenendaal, Rhenen, Bennekom, Lunteren, Elst, Doorn, Geldermalsen, Maurik en Tiel.In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.


Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten