Mobiele surveillance van Schipper Security

Schipper Security is regionaal marktleider op het gebied van mobiele surveillance; naast beveiliging van individuele objecten verzorgen wij de collectieve beveiliging op diverse industrieterreinen in de omgeving. Schipper Security voert preventief gerichte mobiele surveillances rond uw bedrijf uit en is op die manier zichtbaar aanwezig. Wanneer wij op door u gewenste, of onregelmatige tijdstippen, actieve surveillancerondes uitvoeren, minimaliseert u de risico’s op schade en criminaliteit. Onze professionele surveillanten zijn getraind op het actief signaleren van onraad en voorbereid op adequaat handelen in onveilige situaties.


“85% VAN HET REGIONALE BEDRIJFSLEVEN VERTROUWT OP ONZE DIENSTVERLENING”Professionele mobiele surveillancedienst


De surveillanten van Schipper Security beschikken over de modernste communicatiemiddelen en in de uitvoering werken wij intensief samen met regionale politiediensten. Hierdoor zijn hulpdiensten indien nodig snel ter plaatse en beschikken onze medewerkers altijd en overal over alle informatie omtrent inbraken, risicoplaatsen en daderprofielen.

Tijdens hun route zijn onze mobiele surveillanten volledig op de hoogte van meldingen van onraad en de situatie rondom uw bedrijf. Met een beveiligd en geautomatiseerd registratiesysteem beschikken onze medewerkers over alle benodigde informatie om uw bedrijf preventief te controleren en uw werkomgeving veilig te houden. Periodiek ontvangt u van onze afdeling integrale veiligheid analyses over uw directe omgeving en gesignaleerde situaties.

Schipper Security BV

Een veilige werkomgeving


Wanneer u zelf onraad signaleert kunt u onze surveillancedienst direct kosteloos inschakelen via ons alarmnummer. Uw veiligheid is onze zorg. Met een groot wagenpark en de kortste aanrijtijden in de regio zijn onze surveillanten snel ter plaatse om in te grijpen. Onze medewerkers vergroten uw veiligheid en die van uw medewerkers.

Neem contact met op met Schipper Security over de mogelijkheden van mobiele surveillance voor uw bedrijf.

Onze diensten mobiele surveillance, objectbeveiliging en onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies verlenen wij o.a. Leystad, Flevoland, en in de gemeenten Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Veenendaal, Ede, Scherpenzeel, Lunteren, Dodewaard, Arnhem, Tiel, Buren, Barneveld, Driebergen, Elst, Doorn, Kesteren, Geldermalsen, Maurik en Culemborg.In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:Almere, Lelystad, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, , Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.


Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten