Opening vestiging Neder Betuwe!

22-8-2012 | Veenendaal

Veenendaal - Met ingang van 1 september vestigt Schipper Security BV zich met een nevenvestiging aan de Edisonring in Dodewaard. Het van oorsprong inmiddels 35 jarig Veenendaalse beveiligingsbedrijf zet daarmee de volgende stap in versterking van haar positie in de markt. De vestiging ondersteunt de activiteiten in de gemeente Neder Betuwe, Tiel en Arnhem.

“Ons werkgebied wordt omvangrijk en korte aanrijdtijden blijven altijd cruciaal voor ons” aldus Eddy Diepenbroek, directeur van Schipper Security BV,” daarbij past het in onze strategie; Regionaal en Betrokken staat niet voor niets op onze auto’s. We zullen altijd dicht bij de klant willen zitten, zowel in aanrijdtijden alsook in onze herkenbare korte en directe communicatielijnen.
De vestiging wordt daarom commercieel ondersteund door onze nieuwe sales en aftersales medewerkster Karin van Lieshout, in de regio geen onbekende. “zij heeft de gewenste ondernemersmentaliteit, hetgeen onze klanten zo waarderen” vervolgt Eddy.
“Wat velen nog niet weten is dat wij al geruim een jaar ook vanuit Tiel werken . Afgelopen maand hebben wij tevens de activiteiten overgenomen van een beveiligingsbedrijf uit Arnhem. Hierdoor zijn wij permanent vertegenwoordigd in Tiel, Neder Betuwe en Arnhem, en creëren wij een uitstekende voorkeurspositie in dit gebied”

Op de foto het team van de vestiging Neder Betuwe van voor naar achteren: Chris van de Beek, Coördinator Surveillance en Backoffice , Karin van Lieshout, Femke Kerkstra, Adviseur Integrale Veiligheid en Eddy Diepenbroek