Objectbeveiliging en Zorgbeveiliging

Om uw (bedrijfs-)pand dag en nacht optimaal te beveiligen biedt Schipper Security professionele objectbeveiligingsdiensten aan. Proactief en met een hoog serviceniveau ontzorgen wij bedrijven, overheden, financiële instellingen, industriële complexen en logistieke organisaties in geheel Nederland. In samenwerking met gemeente en politie zijn onze medewerkers in staat onveilige situaties en onregelmatigheden tijdig te signaleren en hierop actief in te grijpen.

Op basis van uw bedrijfsprocessen bepalen wij onze beveiligingstaken en mogelijke ondersteunende rol. Onze medewerkers openen en sluiten dus niet enkel een slagboom, maar hebben een hoge toegevoegde waarde voor uw organisatie. Onze huidige tevreden klanten, voor wie wij veelal al jaren objecten effectief beveiligen, zijn hiervoor de beste referentie.
Zij vertellen u graag over onze werkwijze


“VEEL OBJECTEN BEWAKEN WIJ AL MEER DAN 20 JAAR”Door de inzet van vaste en ingewerkte medewerkers voor de beveiliging van uw bedrijf zijn wij volledig op de hoogte van de geldende veiligheidsstandaarden binnen uw organisatie. Door middel van regelmatige visitaties, camerabewaking en (geregistreerde) toegangscontroles op personen en voertuigen kunnen wij kleine en grote objecten 24 uur per dag, 7 dagen per week, professioneel beveiligen. Dit kunnen wij doen op vaste basis, maar ook aanvullend op uw eigen bezetting.

Schipper Security BV Schipper Security BV

Professionele, representatieve objectbeveiligers en zorgbeveiligers


De representatieve objectbeveiligers van Schipper Security zijn beslissingsbevoegd en nemen hun verantwoordelijkheid. Door constante opleidingen en trainingen zijn zij optimaal voorbereid om snel te schakelen tussen verschillende taken uiteenlopend van beveiligingstaken tot het functioneren als oplettend gastheer, portier, zorgbeveiliger of receptionist.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie en passend advies op het gebied van objectbeveiliging.

Onze diensten objectbeveiliging, mobiele surveillance en onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies verlenen wij o.a. in de gemeenten Veenendaal, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Arnhem, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.


Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten