Schipper Security biedt u complete ontzorging op het gebied van beveiliging

Schipper Security BV is marktleider op het gebied van beveiliging in de regio. Al sinds de oprichting, zo’n veertig jaar geleden, richt Schipper Security BV zich op de complete ontzorging rondom beveiliging. Zo helpt het bedrijf u niet alleen met de beveiliging van bedrijfspanden en particuliere huizen, maar ook met de beveiliging van het gebied rondom uw pand en zelfs met EHBO. Deze complete ontzorging in combinatie met persoonlijk klantcontact, het keurmerk beveiliging en een goede interne motivatie, maakt de dienstverlening van Schipper Security BV uniek. Onze medewerkers gaan voor uw veiligheid!

Onze missie, visie en kernwaarden van de organisatie hebben wij vastgelegd en vormen daarmee de fundamenten van ons bedrijf.

Schipper Security Schipper Security

De medewerkers maken het verschil bij Schipper Security BV. Daarom investeren wij continu in goede opleidingen, trainingen en cursussen maar ook in leuke bedrijfsuitjes en een goede werksfeer. Van deze betrokkenheid profiteren onze klanten.

Dankzij de centrale ligging tussen de regio’s Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug zijn er zeer korte aanrijdtijden en is dus snelle alarmopvolging mogelijk. De nevenvestiging in Culemborg, Wageningen en Lelystad zorgen voor een regionale vertegenwoordiging in deze gebieden.
Daarnaast beschikt onze organisatie over het Keurmerk Beveiliging. Dit keurmerk beveiliging dient het proces van professionalisering in de branche te bewerkstelligen en het kwaliteitsniveau in de branche zichtbaar te maken en te bevorderen. Het geeft aan opdrachtgevers de garantie dat een beveiligingsorganisatie zich aan alle regelgeving houdt en stelt voorwaarden aan de integriteit, en is ontwikkeld door de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties, de VPB. Schipper Security is lid van de brancheorganisatie voor de beveiliging, de VEB. Zowel in 2015 als in 2016 is ons bedrijf genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar!

Schipper Security, al bijna 40 jaar een begrip


Lees hier meer over onze Missie, Visie en Kernwaarden Schipper Security
Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten