De nét iets andere werkgever!

Veel beveiligingsbedrijven zijn maar gericht op 1 ding: het maken van winst en proberen zoveel mogelijk diensten te verkopen; Jij als medewerker bent daarin slechts een middel om dit te bereiken. Medewerkers worden negatief aangesproken en moeten doen wat een leidinggevende zegt. Schipper Security heeft haar eigen model om een Veilige Regio te realiseren, ondersteund door een systematiek, instrumenten en al dan niet tijdelijke maatregelen. Wij ontwikkelen zelf systemen om dit te ondersteunen. Hierbij werken wij intensief samen met de partners in de veiligheidsketen. Onze medewerkers zijn hierbij cruciaal en dènken en dóen net even anders...ANDERS DENKEN, ANDERS DOEN!


Bij ons krijg je ruimte om je betrokkenheid te tonen. Fouten maken mag daarbij, en moet zelfs om te kunnen leren. We gaan uit van je talenten, in wat je goed kunt, en hebben het niet telkens over wat je niet goed kunt. Een manager vervult net zoals jij een schakel in ons bedrijf. Dit maakt de manager nog niet beter en foutloos... en dat werkt nét even prettiger. Wij bieden medewerkers uitdagend werk binnen een laagdrempelige, informele organisatie met veel ruimte voor betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. In deze platte organisatie denken en werken we al ruim 40 jaar op onze eigen manier en doen we alles nét even anders.”BIJ ONS KRIJG JE GEEN
VERANTWOORDELIJKHEID, DIE NEEM JE”Onze werkwijze om een veilige regio te realiseren betekent dat wij iedere dag denken in kansen en nieuwe mogelijkheden. Een positief-kritische denkwijze waardoor het ook leuk is om te werken. Iedere medewerker wil graag zijn best doen. In onze opstelling naar klanten en naar medewerkers zijn wij bescheiden. Het zorgt ervoor dat we als professioneel team op elkaar kunnen vertrouwen in een omgeving waarbinnen integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen centraal staan. En dat is nèt een ander uitgangspunt in onze benadering.Lees hier hoe objectbeveiliger Nicole werken bij Schipper Security ervaart! >>
Schipper Security Schipper Security

Elke eerste woensdag van de maand tussen 13.00 en 15.00 uur: vaste informatiemiddagen


Wil je graag van onze collega’s uit de praktijk horen hoe het is om bij Schipper Security te werken, en niet van de managers? Dat snappen we. Kom dan naar onze informatiemiddagen: elke eerste woensdag van de maand tussen 13.00 en 15.00 uur. Maak kennis met onze collega’s en hoor hun echte verhalen: aanmelden voor deze middagen is niet verplicht. Ook als je nog nooit in de beveiliging hebt gewerkt maar wel denkt een slimme, gemotiveerde beveiliger in je te hebben ben je van harte welkom!

Ervaring en leeftijd zijn niet belangrijk, je motivatie en wilskracht des te meer! Ben je nog aan het werk bij je huidige werkgever? Geen probleem, we gaan vertrouwelijk en discreet om met je gegevens en aanwezigheid.

Het adres voor deze inloopmiddagen is Vendelier 71 in Veenendaal. Wil je vooraf meer weten? Bel ons op 0318- 526 026 voor meer informatie!
BEVEILIGER BIJ SCHIPPER SECURITY


-- Je krijgt bij ons handvatten om ook overzicht en overwicht te krijgen als beveiliger
-- Heb je geen ervaring in de beveiliging? Geen probleem! Wij kunnen je intern ook opleiden
-- Beveiligers leren bij ons niet zo hard mogelijk te werken, zij leren slimmer te werken
-- En natuurlijk werk met uitdaging!Lees hier hoe objectbeveiliger Koos werken bij Schipper Security ervaart! >>
WAT KUN JE VERWACHTEN?


-- Vanzelfsprekend waarderen wij passie, inzet en eigen initiatief
-- Professioneel team van ervaren (object)beveiligers om je heen
-- Uiteraard moet je beschikken over een rijbewijs en een serieuze dosis humor
-- En goede arbeidsvoorwaarden? Maak je geen zorgen.
Interne opleiding


We spreken regelmatig kandidaten die een baan als beveiliger bij Schipper Security ambiëren, maar zonder ervaring geen kans denken te maken. Niets is minder waar! Als jouw motivatie past bij onze werkwijze, dan leiden je collega’s je intern op tot echte ‘Schipper’. We leren je anders denken, zodat je ook anders kunt ‘doen’.Meld je aan!


Heb je al wél ervaring en denk je perfect in ons team van professionals te passen? Daag ons uit en stuur ons direct je brief met CV en recente foto. Deze kun je mailen naar info@schippersecurity.nl t.a.v. J. Gerritsen. Bij voorkeur woon je in (de directe omgeving van) Veenendaal, Wageningen, Culemborg of Lelystad.
Sluiten

Inloggen

Wachtwoord vergeten